A Teleki Játékos Klub (kezdetben Gamer Klub) 2018 nyarán három rendezvényt tartott szűk körben, az elején egy-egy Trónok Harca játékkal, majd megvettük és kipróbáltuk a Mars Terraformálását, amely azóta szintén alapjáték lett. Decemberben már kicsit szélesebb meghirdetéssel karácsony és szilveszter előtt is duplázódott a létszám. Ezek alapján 2019-re már komolyabb tervekkel készülünk...

Karácsony előtt egy nappal egy Trónok Harca, egy Mars Terraformálás (kezdő), és egy Mars Terraformálás (full kiegészítős) partit játszottunk.

2018-ban ötödik rendezvényük volt szilveszter előtt egy nappal, létszámunk tovább nőtt, és itt már az Azult is kipróbáltuk. Ekkorra már kialakult egy induló játékkészletünk, és az érdeklődés növekedése alapján láttuk elsőlt, hogy januártól kéthetente működünkm és az eddigieknél jóval komolyabb marketingbe kezdünk.

A cél, hogy minden második héten 20-30 ember jól érezze magát a klubunkban.

Mivel mi szervezők újak vagyunk a társasjátékos világban, kevés kapcsolatunk van mások felé, ezért mostantól rendszeresen olvassuk a felkutatandó Facebook csoportokat,m ahová lehet, kisebb-nagyobb rendezvényekre ellátogatunk, és igyekszünk megtalálni a helyünket új partnereink között.

Kérjük e sorok olvasóit, hogy lájkolásukkal, megosztásukkal, FB eseményeinkre való meghívással, de elsősorban személyes látogatásukkal is támogassák kezdeményezésünket!

Frank Sándor
klubvezető

Karácsony előtti rendezvényünk fotói

Szilveszter előtti rendezvényünk fotói